Stadsfiets huren

Stadsfiets huren in Eindhoven

NU een fiets reserveren >>

Stadsfiets prijzen:

Per dag: € 10
Per week: € 59

Borg: 100,- per fiets

Heb je binnenkort één of meerdere dagen in Eindhoven op de planning staan? Dan is er wat ons betreft niets leuker dan de stad en omgeving op een sportieve manier te verkennen. Met ons ruime aanbod aan stadsfietsen van prima kwaliteit gaat dit zeker lukken. De stadsfietsen uit ons assortiment zijn bijzonder geschikt voor ritten in en om de stad en vervoeren je ook tijdens een langere fietstocht met het grootste gemak. Het grote voordeel van een stadsfiets huren bij onze fietsverhuur is dat je zeker bent van een tweewieler van goede kwaliteit, die te allen tijde uitstekend voor je wordt onderhouden. Ook ben je altijd goed verzekerd tijdens de verhuur en dus kun je onbezorgd rondrijden.

Rondje Eindhoven

Met onze uiterste comfortabele stadsfietsen ben je helemaal klaar voor een schitterend rondje Eindhoven. Maak een mooie tocht door de binnenstad en voel je een echte Eindhovenaar of kies juist voor een heerlijke toeristische rit in de wijdere omgeving van deze lichtstad. In tegenstelling tot bij de Ov-fiets huur je bij ons altijd een fijne stadsfiets op maat. Zo hoef je je nooit onnodig veel in te spannen en krijg je geen fysieke klachten van het fietsen. Ook worden onze huurfietsen altijd perfect onderhouden, zodat het risico op pech onderweg zo klein mogelijk is. Heb je speciale wensen met betrekking tot je huurfiets? Laat het ons even weten!

Fietsroute Eindhoven

Misschien ben je al goed bekend met de regio Eindhoven, maar het kan ook zijn dat je hier pas voor het eerst in je leven komt. Wat er ook voor jou van toepassing is, je kunt bij ons altijd terecht voor de mooiste fietsroutes. Geef ons aan wat je graag wilt zien en we vinden een perfect passende fietsroute Eindhoven waarop jij je volledig kunt vermaken. Zin in een rit van één dag of dagdeel of wil je juist meerdere dagen achter elkaar lekker in en om Eindhoven fietsen? Bij ons kun je jouw stadsfiets huren voor iedere gewenste periode. Plaats eenvoudig een reservering via ons online boekingssysteem en wij zorgen ervoor dat jouw stadsfiets op het juiste moment en met stevige banden voor je klaar staat!

Over Fietsverhuur Eindhoven

Ons fietsverhuurbedrijf is centraal in Eindhoven gevestigd. Je kunt dus direct na het afhalen op je gehuurde stadsfiets stappen om je ontdekkingstocht te beginnen! Doordat we samenwerken met verschillende plaatselijke fietsenwinkels kunnen we je altijd de beste service bieden. Het reserveren van je stadsfiets kan via de site, maar natuurlijk kun je ons ook altijd bellen. Ook als je nog vragen hebt, kun je vanzelfsprekend altijd bij ons terecht. Neem dus zeker even contact met ons op en zorg ervoor dat jouw eerstvolgende bezoek aan Eindhoven een groot succes wordt!

Een stadsfiets is geschikt voor:

City tour
100%
Grote afstanden buiten de stad
90%
Woon-werkverkeer
100%
Prestatie fietsen
15%
Off-road
0%

NU een fiets reserveren >>

Ophalen en terugbrengen van de huurfiets kan NIET op zondagen en maandagen, dan zijn we gesloten.

Verhuur voorwaarden

  • Prijzen geldig: tot december 2021
  • Legitimatie is verplicht
  • 1 persoon per fiets
  • Prijzen incl. Btw en excl. borg
  • Per fiets geldt een borg (contant)
  • Reserveren is verplicht

klik hier voor de volledige Bovag huurvoorwaarden die van toepassing zijn.

Ophaalpunt Fietsverhuur Eindhoven

BEL ME NU
+
Bel mij!