Racefiets huren

Racefiets huren in Eindhoven

NU een fiets reserveren >>

Racefiets prijzen:

Per dag: € 40
Per week: € 250

Borg: 100,- per fiets

Niets zo leuk als de wind in je haren voelen tijdens het fietsen, vooral als het gaat om een racefiets! Wil je de stad Eindhoven en omstreken in al zijn pracht ontdekken? Dan is een racefiets huren een stap je gewoon moet zetten. Fietsverhuur Eindhoven is dé aanbieder van fietsen in de streek rond Eindhoven, en vooral het aanbod aan racefietsen voldoet aan alle verwachtingen.
Waarom zou je nu voor een racefiets moeten kiezen en welke mogelijkheden zijn er? Het onderstaande overzicht kan je een antwoord geven!

Waarom kiezen voor een racefiets bij Fietsverhuur Eindhoven?

Fietsverhuur Eindhoven biedt heel wat voordelen voor elke fietsliefhebber die de streek van zijn mooiste kant wil ontdekken. Een overzicht:

1. Een centrale ligging

Fietsverhuur Eindhoven ligt centraal in de stad, waardoor het niet enkel eenvoudig te bereiken is maar je ook meteen de mooiste plaatsen in de stad kan ontdekken.

2. Zorgeloos fietsen

Daarbij kan je rekenen op een goede verzekering bij het huren van je fiets, wat het natuurlijk alleen nog maar aangenamer maakt om de stad te ontdekken.

3. Altijd kwaliteit

Vervolgens bestaat het aanbod aan racefietsen uit duurzame, kwalitatieve fietsen die je precies de fietservaring bieden waar je naar op zoek bent!

4. Samenwerkingsverband met fietsenmakers

Dankzij een coöperatie met verscheidene fietsenwinkels in de stad kan je altijd zeker zijn van een complete service bij de huur van een racefiets.

De meerwaarde van een racefiets

Een racefiets mag dan misschien wel enkel van toepassing lijken te zijn op professionele wielrenners – maar je kan er ook als gewone liefhebber van genieten. Houd je wel van wat snelheid en wil je Eindhoven en omstreken aan een goed tempo ontdekken? Dan is een dergelijke fiets ideaal. Een racefiets huren geeft je de mogelijkheid om voor een aangename prijs de mooiste plaatsjes rond en in Eindhoven zelf te ontdekken.

Welke mogelijkheden zijn er nu zoal? Een vraag die je zeker beantwoord wil krijgen voor je effectief een fiets gaat huren! Racefietsen in omgeving Eindhoven komen in verschillende soorten en formaten, waardoor je hoe dan ook altijd wel de beste oplossing kan vinden voor jouw situatie.

De Giant Racefiets

Wil je bijvoorbeeld als een echte professional de baan op, met een racefiets die je de mogelijkheid meer snelheid te halen en er daarbij stoer uit te zien? Dan is de Giant Racefiets de oplossing voor jou: het stoere, professionele karakter van deze fiets maakt hem de ideale optie voor de serieuze wielrenner.

De Carbon Racefiets

Een carbon fiets is dan weer de beste oplossing als je een aerodynamische effect wil verkrijgen tijdens het fietsen. Het gebruik van carbon als basismateriaal voor de fiets zorgt ervoor dat deze lichter weegt, waardoor het ook veel eenvoudiger is om een goede snelheid te halen. Voor de competitieve fietser is dit model kortom een must!

Een wielrenfiets huren voor een unieke fietservaring

Een racefiets huren Eindhoven biedt overduidelijk verscheidene mogelijkheden, wat je voorkeuren ook zijn en hoe je je fietstocht ook wil beleven. Welk model je ook verkiest, altijd kan je zeker zijn van een kwalitatieve en duurzame huurfiets, die het niet alleen aangenamer, maar ook veiliger maakt om de stad Eindhoven en omstreken te bezichtigen.

Wil je zelf ontdekken welke voordelen een racefiets huren kan bieden, of je nu op vakantie bent en Eindhoven wil ontdekken of er even op uit bent met het gezin en wat snelheid wil halen? Bekijk dan het uitgebreide aanbod aan racefietsen bij Fietsverhuur Eindhoven!

Een racefiets is geschikt voor:

City tour
25%
Grote afstanden buiten de stad
95%
Woon-werkverkeer
20%
Prestatie fietsen
100%
Off-road
0%

NU een fiets reserveren >>

Ophalen en terugbrengen van de huurfiets kan NIET op zondagen en maandagen, dan zijn we gesloten.

Verhuur voorwaarden

  • Prijzen geldig: tot december 2021
  • Legitimatie is verplicht
  • 1 persoon per fiets
  • Prijzen incl. Btw en excl. borg
  • Per fiets geldt een borg (contant)
  • Reserveren is verplicht

klik hier voor de volledige Bovag huurvoorwaarden die van toepassing zijn.

Ophaalpunt Fietsverhuur Eindhoven

BEL ME NU
+
Bel mij!