Mountainbike huren

Mountainbike huren in Eindhoven

NU een fiets reserveren >>

Mountainbike prijzen:

Per dag: € 20
Per week: € 125

Borg: 100,- per fiets

Mountainbiken is een van de populairste sporten onder jongeren, maar ook steeds meer volwassen en jongeren willen ontdekken wat de voordelen van deze sport zijn. Het gaat immers om een sport waarbij fietsen gecombineerd wordt met avontuur en uitdagingen; de ideale combo dus voor zij die het beste van beide werelden willen.

Als je in Eindhoven en omgeving woont en zelf wil ontdekken wat de sport te bieden heeft, dan is een mountainbike huren zeker en vast een goed idee. Wat zijn nu de voordelen van een mountainbike huren Eindhoven, en waarom zou je moeten vertrouwen op een gespecialiseerde aanbieder?

De meerwaarde van een mountainbike huren

Dankzij fietsverhuur Eindhoven is het voor iedereen mogelijk om helemaal op eigen tempo kennis te leren maken met mountainbiken. Natuurlijk kunnen ook gevorderde en ervaren fietsers beroep doen op het uitgebreide gamma aan fietsen bij een gespecialiseerde aanbieder, die voor elke voorkeur en situatie de beste oplossing heeft.

Een mountainbike is immers heel wat steviger dan een gewone fiets, teneinde ruiger terrein aan te kunnen en bestand te zijn tegen heel wat weerstand. Kies je voor een doorsnee mountainbike route Eindhoven, dan kan je je verwachten aan heel wat hobbels, onverwachte bochten en een verraderlijke ondergrond – en dat is precies waar de goede vering, robuuste banden hun werk kunnen doen. Fietsverhuur Eindhoven biedt enkel mountainbikes van uitstekende kwaliteit, en garandeert daarmee dat je altijd van een uitdagende, veilige rit kan genieten.

Voor elke voorkeur een mountainbike huren

Een mountainbike of ATB huren mag dan wel een eenvoudige zaak lijken, toch komt er heel wat bij kijken. Er zijn immers talloze verschillende modellen verkrijgbaar, elk met hun eigen specificaties. Zo zijn er kindermodellen voor de allerkleinsten in verschillende opvallende en leuke kleuren. Daartegenover staan dan weer het grote aanbod aan volwassen, sportieve modellen die ideaal zijn voor zelfs de ruigste mountainbiker.

Een mountainbike huren Helmond en omstreken wordt zo voor iedereen een eenvoudige opdracht. Voeg daar het bosrijke gebied dat zich rondom Eindhoven uitstrekt aan toe, en je hebt de perfecte combinatie van omstandigheden om optimaal van de sport te genieten!

Mountainbiken voor een aangename prijs

Daarbij komt ook nog eens dat je bij www.fietsverhuur-eindhoven.nl kan genieten van een aangenaam prijskaartje bij de huur van je mountainbike. Verscheidene modellen vallen binnen uiteenlopende prijscategorieën, afhankelijk van het formaat van de mountainbike en de duur van de huurperiode.

De vele voordelen van mountainbiken eenmaal je over een fiets beschikt? Je kan de prachtige natuur rondom Eindhoven op je eigen tempo ontdekken, je kan genieten van de rust van een rit op jezelf of het beste halen uit het samen fietsen met je gezin. Een complete service voor de verhuur van mountainbikes bij de echte mountainbikeclinic zorgt er daarbij voor dat je nog meer van de ervaring kan genieten!

Een mountainbike is geschikt voor:

City tour
30%
Grote afstanden buiten de stad
50%
Woon-werkverkeer
75%
Prestatie fietsen
85%
Off-road
100%

NU een fiets reserveren >>

Ophalen en terugbrengen van de huurfiets kan NIET op zondagen en maandagen, dan zijn we gesloten.

Verhuur voorwaarden

  • Prijzen geldig: tot december 2021
  • Legitimatie is verplicht
  • 1 persoon per fiets
  • Prijzen incl. Btw en excl. borg
  • Per fiets geldt een borg (contant)
  • Reserveren is verplicht

klik hier voor de volledige Bovag huurvoorwaarden die van toepassing zijn.

Ophaalpunt Fietsverhuur Eindhoven

BEL ME NU
+
Bel mij!