Rondje Eindhoven

 In Fietsroutes

Of u nu zelf uit Eindhoven komt of voor het eerst op bezoek bent, Rondje Eindhoven is voor iedereen een leuke fietsroute. Rondje Eindhoven is een aanrader om alle facetten van Eindhoven te ontdekken. Zo fiets je regelmatig in het centrum, in de buitenwijken en door prachtig natuurgebieden. De route start officieel op het Stationsplein maar ook vanaf de Geldropseweg kun je gemakkelijk inhaken op deze mooie route.

Rondje Eindhoven op een huurfiets

De route is eenvoudig in te korten of uit te breiden. Op deze manier is de route voor iedereen toegankelijk. Je kunt een uurtje gaan fietsen of er een hele dag over doen. Rondje Eindhoven is met onze huurfietsen te starten in vier richtingen en afstanden zijn in te delen tussen 20 en 75 kilometer. Het handige aan deze route is dat hij enorm bekend is en eenvoudig te volgen is. Op de gehele route zijn deze borden zichtbaar waardoor je niet te veel bezig hoeft te zijn met het zoeken naar de juiste weg maar heerlijk kunt genieten van de omgeving.

Er is ook een overzichtskaart beschikbaar. Deze kunt u hieronder vinden.

Fietsverhuur Eindhoven goed bereikbaar

Fietsroute Rondje Eindhoven is prima te starten bij onze ophaal-locatie. Je huurt bij ons snel en eenvoudig een kwalitatief goede fiets tegen zeer scherpe prijzen. Wij zitten dicht bij de bekende plekken in Eindhoven, je bent snel bij ons en rijdt binnen enkele minuten weg. Geen gedoe!

Wil je meer informatie over onze verschillende fietsen kijk dan even bij onze fietsen.

Wil je meer info over de verschillende fietsroutes in Eindhoven? Vraag het even aan de mensen op de locatie aan de Geldropseweg 9c.

Recommended Posts

Leave a Comment

BEL ME NU
+
Bel mij!
3 tips voor fietsen (huren) tijdens COVID-19